Radat

Raseborgs Skyttarien ampumaradat ja -hallit

Raseborgs Skyttar -yhdistys tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet ampumaurheilun harjoitteluun. Ampumaradat sijaitsevat Tammisaaressa ja Inkoossa.

Västerbyhallen  Västerby idrottscentrum, 10620 Ekenäs (Kartta)

Västerbyhallen sijaitsee Tammisaaressa. Se on tarkoitettu ilma-aseilla harjoitteluun, ja radat on varustettu automaattisilla paperitauluilla. Talvikaudella harjoittelu tapahtuu sähköisillä tauluilla. Västerbyhallen oli yksi Suomen ensimmäisistä ampumaradoista, joka varustettiin elektronisilla tauluilla ilmakivääri- ja ilmapistooliammuntaa varten. Tällaista tekniikkaa on edelleen tarjolla vain harvalla ampumaradalla Suomessa. Radalle mahtuu noin 25 ampujaa, ja radalla on mahdollista ampua ilmakiväärillä kolmessa eri asennossa.

Aktiahallen  Skjutbanevägen 46, 10210 Ingå (Kartta)

Aktiahallen sijaitsee Inkoossa. Se on tarkoitettu ilma-aseilla harjoitteluun, ja radan varustuksiin kuuluvat automaattiset paperitaulut ja muutama liikkuva maalitaulu. Talvikaudella Aktiahallen tarjoaa mahdollisuuden harjoitella muutamilla elektronisilla tauluilla. Radalle mahtuu eri määrä ampujia sen mukaan, käytetäänkö liikkuvaa taulua vai ammutaanko paikoiltaan ilmakiväärillä tai -pistoolilla.

50 metrin rata  Skjutbanevägen 46, 10210 Ingå (Kartta)

50 metrin rata on yksi yhdistyksen ylpeyden aiheista. Rata rakennettiin vasta muutama vuosi sitten talkoilla, joihin osallistui yhdistyksen jäseniä ja muita ammunnasta kiinnostuneita tahoja. Rata on 50 metriä pitkä, ja sillä on mahdollista ampua liikkuvaa taulua sekä pienoiskiväärillä ja pistoolilla. Rata onkin muotoiltu ja suunniteltu siten, että radalla voi ampua liikkuvaa taulua samalla kun muut ampuvat pistoolilla tai kiväärillä. Radalla on myös elektronisia tauluja, joilla harjoittelu on tehokasta, sillä ne ovat luokkansa parhaimmistoa. Suomen ampumaurheiluliiton joukkueet harjoittelevat radalla noin kuusi viikkoa kesässä.

skytte hall 2vasterbyute

Västerby  ( Västerby idrottscentrum,10620 Ekenäs )

ingaaktia50M BANA INGA

Ingå ( Skjutbanevägen 46, 10210 Ingå )