Kivääri

Tervetuloa Raseborgs Skyttarien kiväärijaostoon

Tässä jaostossa käsitellään Suomen ampumaurheiluliiton ohjelmaan kuuluvia kiväärilajeja. Jaoston ampujat kilpailevat kansallisesti ja kansainvälisesti ja ovat saavuttaneet hyviä tuloksia. Viime vuosina jaoston jäsenet ovat onnistuneet erinomaisesti ilmakiväärikilpailuissa. He ovat muun muassa voittaneet SM-kisoissa yksilömitaleita sekä joukkuemitaleita. Myös jaoston pienoiskivääriampujissa on lahjakkaita jäseniä, jotka kamppailevat SM-mitaleista.

Jaoston käytössä on moderni sisäampumarata Västerbyssä, mikä mahdollistaa ilmakiväärillä harjoittelun talvikaudella. Keväisin jäsenet voivat harjoitella uudella 50 metrin radalla Inkoossa. Pienoiskivääriampujat harjoittelevat siellä yhdessä riistamaali-ampujien ja pistooliampujien kanssa.

Aloittelijat

Kiväärijaosto järjestää aloittelijoille valmennusiltoja Västerbyn ampumahallissa talvikaudella. Aloittelijoiden valmennus alkaa syyskuussa ja jatkuu kevääseen asti, kunnes ilmakiväärien kilpailukausi päättyy. Lisätietoja on Valmennus-sivulla sekä Ajankohtaista-sivulla.

Kaikki uudet ampujat ovat tervetulleita ampumahallille valmennusiltoihin, ja jaosto toivoo menestystä jäsenilleen niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Kiväärijaosto
Raseborgs Skyttar r.f.