Gevär

Välkommen till Raseborgs Skyttars Gevärssektion.

Vi sysslar med de gevärsgrenar som ingår i Finlands sportskytteförbunds program. Våra skyttar tävlar nationellt samt internationellt med goda resultat. De senaste åren har vi varit speciellt framgångsrika inom luftgevärsskytte då våra skyttar har lyckats plocka åt sig individuella samt lag FM medaljer. Även inom miniatyrgevärsskytte har vi några goda skyttar som strider om FM medaljerna.

Vi har moderna tavelanläggningar på vår inomhus bana i Västerby där vi tränar luftgevärsskytte under vinterhalvåret. På våren flyttas tavelanläggningarna till vår nya 50 metersbana i Ingå där vi skjuter miniatyrgevär tillsammans med Viltmåls- samt Pistol-skyttarna.

Nybörjarträningar:

Gevärssektionen ordnar även träningskvällar för nybörjare i Västerby skyttehall under vinterhalvåret. Nybörjarträningarna startar i september och fortsätter in på våren tills tävlingssäsongen för luftgevär är över. Mer information hittar du under fliken Träningar samt på sektionens aktuellt sida.

Vi hoppas på många nya skyttar i skyttehallen under våra träningskvällar och många goda resultat av våra skyttar i Finland och utomlands.

Gevärssektionen
Raseborgs Skyttar r.f.