Banor

Raseborgs Skyttars skjutbanor / skyttehallar

Raseborgs Skyttar r.f. har fina möjligheter för att utöva sportskytte. Våra banor befinner sig i Ekenäs och Ingå

Västerbyhallen  Västerby idrottscentrum, 10620 Ekenäs (Karta)

Västerbyhallen finns i Ekenäs och är menad för luftvapenskytte, banan är utrustad med tavelautomater för papperstavlor. Under vinterhalvåret flyttar vi in våra elektroniska tavelanläggningar. Västerbyhallen var en av de första banorna i Finland som var fullt utrustade med elektroniska tavelanläggningar för luftgevär- och luftpistolskytte. Ännu idag finns det mycket få banor med denna sortens utrustning i Finland. Banan rymmer ca. 25 skyttar. På banan kan man även skjuta tre-ställningar med luftgevär.

Aktiahallen  Skjutbanevägen 46, 10210 Ingå (Karta)

Aktiahallen finns i Ingå och är menad för luftvapenskytte, banan är utrustad med tavelautomater för papperstavlor samt några anläggningar för rörligtmål. Under vinterhalvåret flyttar vi även i Aktiahallen in några elektroniska tavelanläggningar. Banan rymmer olika antal beroende på om man utnyttjar banan helt för skytte av rörligtmål eller stillastående skytte med luftgevär eller luftspistol.

50 meters banan  Skjutbanevägen 46, 10210 Ingå (Karta)

50 meters banan är något som vi är mycket stolta över. Banan är endast några år gammal och är byggd på talko av våra medlemmar och andra skytte intresserade. På banan kan man skjuta rörligtmål, miniatyrgevär samt pistol på 50 meters avstånd. Banan är planerad för maximal användning och man kan skjuta rörligtmål samtidigt som man skjuter pistol eller gevär tackvare den unika designen av banan. Banan är utrustad till 100% med elektroniska tavelanläggningar och det är mycket eftertraktat att träna på den eftersom den är en av de bästa i sin klass. Finlands sportskytte landslag tränar på banan ca. 6 veckor per sommar.

skytte hall 2vasterbyute

Västerby  ( Västerby idrottscentrum,10620 Ekenäs )

ingaaktia50M BANA INGA

Ingå ( Skjutbanevägen 46, 10210 Ingå )